Finans & Försäkring

Subaru Finans i samarbete med DNB. DNB är mer än Norges största bank, med över 400.000 finansierade fordon är vi även Nordens största fordonsfinansiär.

Här går vi igenom de två vanligaste – billån och privatleasing – samt delar med oss av artiklar och annat matnyttigt som kan vara bra att tänka på inför ditt köp av bil. Vi samarbetar med DNB Finans, en av de ledande nordiska aktörerna inom bank och finans.

Är du osäker på vilken typ av bilförsäkring du behöver kan du läsa om de olika omfattningarna nedan. Välj sedan det som passar ditt behov bäst. Du kan komplettera din Subaru Försäkring med användbara tilläggsförsäkringar – för extra trygghet.​

Din Suzuki är värd en riktigt bra försäkring. Därför samarbetar vi med Folksam som är ett stabilt försäkringsbolag med lång erfarenhet. De är specialister på Suzuki och vet bland annat vilka verkstäder som ska anlitas om din bil skulle råka ut för någonting.

Isuzu Försäkring är försäkringen bara för dig som kör Isuzu med personlig service i fokus. Köp den här och få upp till 300 kr i internetrabatt direkt.